Welcome Back Log In Create Account

REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN

Vă salut!

Râșnițele vin echipate doar cu cuțitul standard? Dacă vreau o râșniță cu POB, trebuie comandat separat cuțitul, adică plătesc ambele cuțite, chiar dacă nu vreau cuțitul standard?
Mazzer Philos, Kinu POB, Cafelat Robot, Hario V60

Reply
Exact asta am scris cu o postare inainte ca se poate alege cutitul dorit a fi standard. Doar sa scrii in formular "espreesso" sau "pour over"
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am citit postările dinainte. Probabil că ai postat în timp ce ma pregăteau să scriu. ?

Mulțumesc!
Mazzer Philos, Kinu POB, Cafelat Robot, Hario V60

Reply
Salutare!
Se mai poate comanda prin intermediul forumului?

Reply
Inca da, nu au anunțat cand se inchide achizitia de grup.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multumesc frumos! M-am inscris si eu la comanda. Sa vina rasnita!!! :D  Heart

Reply
Rasnita a ajuns foarte repede.
Sunt impresionat de calitatea materialelor, inclusiv de gentuta de transport.
[Image: mr8IhAk.jpeg]
[Image: fSqnlHj.jpeg][Image: qKjZNCD.jpeg]

Reply
Hey,
1. Mai este valabila achizitia de grup?
2. Ce model imi recomandati pentru V60 pour over?

Mersi!
/ Sculptor 064S, Cafelat Robot
/ Kinu Rebel, V60

Reply
Inca este deschis formularul. Poti merge direct pe Phoenix cu acel cutit de brew preinstalat. De fapt cred ca merge la orice rasnita sa ceri asta in formular, sper sa nu gresesc. De Phoenix stiam sigur.

Reply
Inteleg bine din primul post ca ofertele sunt doar pentru Phoenix, Simplicity, Traveler, si versiunea Classic nu este inclusa?

Si din cele 3 recomandarea este pentru Phoenix + brew burrs?
/ Kinu Rebel, V60

Reply
Exact, pentru Classic avem reducere la Tastecrafters folosind codul nostru "Espressoman".

Am zis de Phoenix pentru ca stiu ca poate veni direct cu brew burrs si e accesibilă. Dar trebuie sa intrebi si pentru celelalte modele daca pot veni direct cu acete cuțite. Asa, dupa preferințe, mie imi place Titan :)

Reply
Cred ca m-am decis la modelul Rebel, si as lua separat si brew burrs, posibil sa ii rog sa instaleze brew burrs din fabrica si sa trimita standard burrs separat, sper ca se poate.

Ce nu inteleg este daca alinierea cu care vine din fabrica, despre care am inteles ca este near-perfect, este afectata daca schimb cutitele atunci cand decid sa o incerc si pentru espresso.

Pare ca am gasit raspunsul.
Quote:The Kinu M47 Rebel features an auto-centering system for its burrs.  This system is based on the Morse cone principle, a design that ensures the burrs are perfectly aligned and centered without the need for manual adjustments.
/ Kinu Rebel, V60

Reply
Daca se cumpara cutitul POB si cel standard nu are nici o importanta daca e montat din fabrica sau nu. Schimbarea este simpla, intuitiva, fara a fi necesare unelte suplimentare, fara reglaje ulterioare. Asa ar trebui sa fie pentru toate rasnitele.

Reply
Salut, avem ceva vesti de la Kinu pentru Black Friday? Ma gandeam sa cumpar un Simplicity sau poate chiar un Titan .
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc

Reply
Vedem zilele urmatoare, inca nu se stie

Reply
@Liviu, preturile sunt cu sau fara TVA? :)
Expobar Leva HX (rotary pump), Honne 1.0, MK Vario, Hario scale, Hario Switch, Aeropress

Reply
Cu TVA inclusă, bineînțeles.

Reply
Kinu m68 nu este și el prins în plaja de reduceri Espressoman ?
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

Reply
Inca nu, dar asteptam azi / maine sa vedem pretul cu reducere de forum pentru noua M68 in format cilindric. Pare ca cei de la Kinu au gasit o optimizare de carcasa si costuri (sfera e costisitor de produs) si va iesi un model cu niste sute de euro bune in minus, pe acelasi diametru de cutite.

Reply
Cu concurenta Lagom Casa 65... greu la deal.
Stiu ca nu e manuala, dar RPM 170 e aproape acolo.

Reply
Asa iti cumperi  DC63 la jumatate de pret si gata. M68 original nici n-ar mai trebui sa se fabrice :) Traim momente frumoase in lumea echipamentelor de cafea!

Reply
Da, numai tentatii... greu rezisti sa nu iti schimbi echipamentul odata la 6 luni ... My

Reply
Aștept cu interes prețurile de catalog.
Mie îmi place mult și design-ul celei cu sfera, dar poate ne face vreo surpriză plăcută din punct de vedere preț pt noua iteratie.Eu în locul lor aș fi mers spre 83 mm unde Weber HG 2 cam domnește nestingherit.

Vând ăștia în Canada înaintea noastră ? Cum așa ?

https://cafune.ca/products/kinu-m68-tabl...qZ2gKSpPfO

Reply
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...M68--10633

Reply
Da, am văzut însă prețul trece peste zona mea de confort pt o rasnita veche . Astept noul model cu speranța. Adică sincer, dacă în Canada se vinde cu 3609-3700 lei,trag speranță ca la noi poate o veni pe la 3500 Ron cea nouă. Și la sfârșit, dacă punem în balanță 600€ rasnita veche vs 700€ cea nouă, aș prefera a doua varianta oricând ..

Reply
Maine avem marea lansare M68, cu toate detaliile! Pana una alta am primit un teaser :) 

[Image: o9LLmjD.jpeg]

Reply
Hai mă Liviu, atâta suspans ?

De știut o știm deja.Pretul îl așteptăm :))

https://new.sca.coffee/entries/the-kinu-m68

Reply
Facem thread separat pentru M68C si aici lasam thread-ul pentru reducerile lor

Reply
Avem acum toate informatiile oficiale, primite de la Kinu!

Noua rasnta Kinu M68 2026 (cu forma cilindrica versus sferica) se lanseaza incepand de astazi, cu ocazia sarbatoririi a 10 ani de cand fabrica din Reghin produce acest brand. Pretul de lista va fi de 750E iar pentru espressomani se aplica o reducere pana la 699Euro plus cele 7 vouchere de cafea de specialitate, detalii in prima postare. Livrarea va incepe cu data de 11 mai, intr-un stoc limitat, in ordinea inscrierilor prin formularul de reducere Kinu.  

Fotografiile oficiale le gasiti in topicul rasnitei, acolo unde asteptam si impresiile si discutiile generale. Daca aveti intrebari le puteti scrie acolo si incercam sa lamurim orice aspect tehnic cu Christian de la Kinu.
Acest thread il pastram pentru ceea ce tine de reducerile la fabrica. 

[Image: cDffFTp.jpeg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)